tanssiviikko senioreille

Tanssinohjaajakoulutusta
eläkeläisjärjestöille 20.-22.8.2021

Eläkeläisjärjestöissä on paljon tanssinhaluisia harrastajia, jotka käyvät eläkeläisten tansseissa ja haluavat myös oppia joskus jotain uuttakin. Tätä varten Eläkeliitto järjestää tanssinohjaajakoulutusta yhteistyössä Tanssikoulu Wanhan Maestron kanssa Lehmirannan lomakeskuksessa 20.-22.8. 2021 Jos olet itse tanssia harrastava tai muuten liikunnallinen ja haluaisit ohjata joko omassa järjestössäsi tai vaikkapa kansalaisopistoissa senioriryhmiä tanssimaan, niin tässä olisi nyt hyvä tilaisuus niitä opetella. Käymme läpi tärkeimpiä tavallisia seuratansseja ja niiden opettamiseen liittyviä asioita.  Kurssilta saat todistuksen ja kurssin jälkeen osaat ohjata tanssiaskeleita, sekä vientiä ja seuraamista. Voit opettaa myös kansalaisopistoissa ja kansalais-opistothan maksavat ihan hyvän korvauksen tanssin opettamisesta.
Kysy lisää 02 727 5200 (Eläkeliitto)
tai kurssin sisällöstä 0400 819997 (Tanssikoulu Wanha Maestro )

 

 

 

 

Humppa on parasta jumppaa


Tanssiminen on tutkitusti yksi parhaita liikunmuotoja, jota kaikenikäiset voivat harrastaa ja josta on hyötyä sekä fyysisen kunnon ja tasapainon ylläpitämiseksi, että myö sosiaalisten suhteiden ja yhdessäolon lisäämiseksi.
Tanssimalla saat nopeasti tanssituttuja, joista voi tulla vaikka elämänkumppani.
Jos et ole vielä tanssia harrastanut, Lehmirannan kursseilla pääset hyvin alkuun ja tanssilattialle ja käytännön tanssitaitohan kohenee vain tanssimalla.  Tervetuloa tanssimaan
tanssiviikolle Lehmirantaan !

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson